Εκδηλώσεις & Δραστηριότητες

Η ζωή των φοιτητών στο UNIC είναι γεμάτη με κοινωνικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες. Καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς διοργανώνονται πολλές και συναρπαστικές εκδηλώσεις, που απευθύνονται στα πολλαπλά και ποικίλα γούστα της διεθνούς φοιτητικής μας κοινότητας.

Όποιο και αν είναι το χόμπι ή το ενδιαφέρον σας, η πλειάδα φοιτητικών ομίλων του Πανεπιστημίου σάς δίνει τη δυνατότητα να συμμετέχετε σε εκδηλώσεις, πάρτι, εκδρομές, νυχτερινές εξόδους και άλλες συναντήσεις.

Το πολυπολιτισμικό περιβάλλον του UNIC υποστηρίζει πολλούς εθνικούς ομίλους, μέσα από τους οποίους μπορούν οι φοιτητές να γνωρίσουν τις διαφορετικές κουλτούρες που συνυπάρχουν στο Πανεπιστήμιο, τις παραδόσεις, την ιστορία, τη μουσική και το φαγητό του κάθε έθνους - συμβάλλοντας κατ’ αυτό τον τρόπο στη γεφύρωση και την υπέρβαση της διαφορετικότητας στο πλαίσιο της κοινότητας.

Τη δυνατότητα για νέες γνωριμίες, φιλίες και ατελείωτες ώρες διασκέδασης παρέχουν και οι αμέτρητες εκδηλώσεις εντός και εκτός πανεπιστημιούπολης − όπως μουσικές συναυλίες, εκθέσεις, κινηματογραφικές προβολές, διαλέξεις, ομιλίες εκλεκτών καλεσμένων, κ.λπ. − που διοργανώνει το Γραφείο Φοιτητικών Εκδηλώσεων και Δραστηριοτήτων, και για τις οποίες μπορείτε να ενημερώνεστε από το online ημερολόγιο εκδηλώσεων του UNIC. Πολλές από τις εκδηλώσεις αυτές είναι ανοικτές στο ευρύ κοινό, ενώ αρκετές διοργανώνονται και υλοποιούνται από τους ίδιους τους φοιτητές.

Top